
Becker
Members-
Antal indlæg
22 -
Medlem siden
-
Senest besøgt
Seneste besøgende på profilen
Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre
Becker's Achievements
Newbie (1/14)
0
Community omdømme
-
Ihc controller monteret uden for tavlen
question svarede på Becker's Markus Bruun Rasmussen i Teknik
Der er ikke noget galt i at montere sine IHC komponenter i decentrale tavler, det kan ligefrem være en fordel i forbindelse med renoveringer m.m. Man skal selvfølgelig bare overholde de regler der er i forbindelse med dette. Men en UG 6 med IHC controller og en strømforsyning, så burde du være godt i gang, med IHC wireless. -
Du skal passe på med at alle indrykninger er korrekte og så skal du fortælle om din auto_setup skal være automatisk eller manuel Jeg har valgt at indtaste alle mine IHC entries manuelt, så jeg derved har styr over hvad jeg integrerer med HA. sættes den til auto tager HA bare alt ind i en stor rode bunke.
-
Jeg kan dog godt se meningen med også at motionere ventilen i sommer halvåret såfremt komforttemperaturen er sat til 0 Jeg har ændret i FB således at betingelse for "motion" også skal være at komforttemperatur er 0 ligeledes har jeg tilføjet udgangen for cirkulationspumen så den går ON ved timer start og OFF ved timer slut - tænker at der må være sådan det er tænkt? Jeg har vedhæftet mine rettelser, hvis du vil se på det @Lars Jacobsen når du er hjemme fra ferie :-) Komfort styring_CHBE rettelse (Ventil- og pumpemotion).ifb
-
Så har jeg også svaret på hvorfor ventilen ikke lukkede, den når simpelt hen ikke at lukke helt igen på den korte tid der er sat i blokken. Tænker det må være en fejl at det er ventilen der motionere på den måde og ikke pumpen? Det giver ingen mening at åbne ventilen helt for derefter at lukke den igen, for så til sidst at bruge 6-7 timer på at regulere tilbage til ønsket komforttemperatur igen og så gentage det en gang ugentlige hele sommer halvåret.
-
Som jeg ser det når jeg tester, så er der ventilen på AMV'eren der bliver motioneret natten mellem søndag og mandag kl: 00:00, selv om det hedder pumpe motion i funktionsblokken. Ventilen åbner helt op i 2 minutter for derefter at få en ned kommando i tilsvarende 2 minutter. Udgangen for cirkulationspumpen forbliver OFF - så er komfortvarmen i sommerperioden sat til 0 så er pumpen OFF og forbliver det, uden motion. Men du må gerne lige kaste et blik på det @Lars Jacobsen og se om jeg er helt gal på den og om det evt. kan ændres :-)
-
Hej Ikke dårligt med en tur til varmen, nu hvor den er lidt på retur her hjemme :-) Jeg har set lidt på blokken og ligeledes testet lidt mere. Det er kl: 00:00 natten mellem søndag og mandag. det må være til motionering af ventilen det er tænkt. Der sendes en op kommando til ventilen er helt åben, hvor efter der lukkes helt igen. Det mærkelige er så bare hvorfor min ventil ikke lukkede men forblev åben, for så kun langsomt at regulere ned til ønsket temperatur igen (250 ms hver 5 minut) som programmet jo foreskriver.
-
Mange tak for svar :-) Jeg har nu kørt test og har fundet en ting jeg undrer mig over. Alt virker som det skal, jeg har stillet en komfort temperatur på 30 grader og det holder den præcis som den skal. Men jeg kan se at kl 00:00 har den kørt ventilen HELT åben, hvorefter den så begynder at regulere ned igen. (Der var godt nok knald på gulvvarmen i badeværelset her til morgen :-)) Er der noget du har set? eller evt. kan se i blokken hvad der evt. går galt?
-
Jeg måler rørtemperaturen med en Zigza Temperatur sensor type-B. Sensoren er spændt på røret med et almindelig metal spændebånd. du kan lige ane den på billede 1 nederst i billedet.
-
Hej Jeg er nu næsten klar til at idriftsætte vejrkompensering af mit fjernvarmeanlæg, via komfortstyringsblokken fra downloadsektionen. Jeg mangler bare at udskifte RAVK termostat og ventil til AMV 150 gearmotor. Jeg er dog lidt i tvivl om, hvor det er mest korrekt at måle fremløbstemperaturen til radiatorerne. Er det lige efter ventilen (billede 1) eller er der på det blandede produkt, altså efter veksleren (billede 2) Hvis jeg læser i dokumentationen til Danfoss ELC styringer, foreskriver de at der skal måles umiddelbart efter ventilen? Hilsen Becker
-
Jo jeg har flere ledige 24V indgange, men det involverer lidt kabeltrækkeri over loftet, så hvis det kunne have været undgået, var det at foretrække :-) Tak for svar.
-
Hej Er der nogle der ved om det er muligt at forbinde lux og temperatursensor til en 230V indgang, selvfølgelig via et 24V mellemrelæ? Som jeg læser vejledningen konverterer sensoren signalet til en on-off bitstrøm og ikke et 1-10V signal som mange andre luxmålere leverer. Spørgsmålet er om bitstrømmen (on/off signalerne) er for voldsom til et 230V modul? eller om det godt ville kunne fungere?
-
Så fik jeg det til at virke med fb. 1.2.05 den kan jo stort set alt det jeg efterspørger, det var bare et spørgsmål om at forstå hvordan den virker. Har dog modificeret den en smule, således at timeren reeseter ved pir aktivering også når skumring er off :-)
-
Hej Jeg sidder og leger lidt med funktionsblok 1.2.05 (fra Visual 3) og synes egentlig den er ret fed, da den har funktionen hvor man kan få lyset til at dæmpe ned til et ønsket niveau, for derefter at slukke helt. Men jeg mangler funktionen hvor man tænder manuelt på tryk og så bruger sin PIR til at vedligeholde lyset, for derefter at slukke når der ikke længere er tilstedeværelse, den funktion der er i blok 1.4.06d tilstand 1 (Tænd på tryk - sluk på PIR) Så jeg ønsker at tænde manuelt på tryk, vedligeholde lyset på PIR, efter 1. endt efterløb dæmpe til ønsket niveau, for derefter at slukke helt efter endnu et efterløb. Er der en der har løst dette, eller har en løsning på hvorledes det kan skrues sammen? /Becker