Hop til indhold

Henrik Stisen

Members
  • Antal indlæg

    38
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Days Won

    2

Henrik Stisen last won the day on March 9 2019

Henrik Stisen had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Thise

Seneste besøgende på profilen

1.761 profil visninger

Henrik Stisen's Achievements

  1. Super, ved du evt. hvad der kræves for at understøtte visility, for hvis det er noget som er til at lave, ville det smarteste jo være at jeg opdaterede blokken så den kunne understøttes direkte.
  2. Hej Jeps var med på problemet med status. Jeg har kigget på det og fundet en fejl, den er tilgængelig som version 2.02 nu. Det jeg mente var at du skrev du ikke bruger en servodan dæmper, men et komponent fra visility. Eller misforstår jeg og det er visility der læser på status? Jeg har helt ærlig ikke viden om visility andet end en hurtig omgang Google. Men hvis det er fordi du bruger funktionsblokken til at styrre et Visility komponent skuller de rmåske laves en ny funktionsblok hertil. Anyways, jeg har fundet en fejl der opfører sig som du beskriver og den er nu i 2.02 rettet (som minimum forsøgt rettet).
  3. Den kender jeg ikke, har du noget dokumentation på den. Det lyder som om at det rigtige er at det laves en ny funktionsblok til netop den enhed, eller at der laves en Sletting med hvilken type man bruger blokken til. Kan du ikke uploade specifikationer og fortælle modelnr osv.
  4. Det forstår jeg ikke, har set det virke før. Har du mulighed for at uploade din til og skrive hvilken en det er galt med. Er dine tryk trådløse, så er der måske et timeingsproblem, det vil jeg gerne lige nørde lidt i med din konkrete fil.
  5. Er det servodanblokken du bruger? Den har en indgang til tænd/niveau og til sluk, her kører du bare et ur på tænd/niveau og så et ur mere på sluk. Alternativ så upload din konfiguration.
  6. Lige en note. Den er nu uploaded men som ver 2.01. Det er jo blot en lille påbygning af eksisterende funktioner. Så den endte altså ikke med at hede ver 3 som angivet før i denne tråd.
  7. Velbekomme og tak for at du lige gad teste den nye version af fb.
  8. At kombinere 2 funktionsblokke på den måde vil jeg mene er en dårlig ide. Hvis du kommer til at aktivere dem begge bliver det rigtig sjovt. Det kunne være du sidder med en øl og aktiverer "Bio", mens lillemor sidder på terassen og aktiverer "Rosé med veninderne" og begge scenarier har jeres spisebord med. Dit på niveau 1 og hendes på niveau 3 (niveau1 på blok nr. 2). #sætningTotalFuldAfFordomme. Prøv lige om mit hurtige fiks af 2 ekstra niveauer virker. Hvis det virker så opdaterer jeg funktionsblokken der er herinde under downloads så evt. adre kan få glæde af det. Niko Lysdæmper ver 3.ifb
  9. Dejligt. Ja selvfølgelig kan man tilføje yderlige niveauer, det skal "bare" laves. Men lige for at være sikker så har du set at du kan ændre hvad niveau 1 og 2 er? Under indstillinger kan du justere den tid der dæmpes væk fra 100%. Så hvis det bare er at du i dit stuelys ønsker andre lysstyrker på niveau 1 og 2 end f. Eks. i stuen, så ændrer du bare indstillingerne i finktionsblokken for dæmperen i stuen.
  10. Prøv lige om vedhæftede dur. Jeg har ikke makket i wireLess dimmers i en controller før, kun når de er linket direkte til wireless tryk uden controller. I eksemplet er der et 4 tryks fuga ØV: tænder dit scenarie ved kort tryk, langt tryk slukker det ØH: Sluk alt ved langt tryk NV: Styrer wireless dimmer NH: Styrer Nikodæmper Og nu kom jeg lige til en PC. Indgangen for sluk alt skal du koble på din sluk alt funktionsblok, udgangen fra slukalt skal kobles på Sluk på dimmer Touch modulet. Fidusen er at når du på en Niko lysdæmper pulser på din styreklemme tænder/slukker du og det er det som blokken bruger i det daglige. Men når du sætter dens slukklemme høj så slukker den og starter op som efter en strømafbrydelse. Så ved sluk alt sætte denne klemme høj og så er alt fra en frisk. Prøv lige om det giver mening det eksempel jeg har lavet. Test med niko-blok med scenarier og trådløsdimmer.vis
  11. I service view kan du på modulet til servodan se hvad den husker som sidst op eller ned
  12. Hej, beklager har lige meget på arbejde for tiden. Skal en fysisk knap tænde scenariet og ved næste tryk slukke det? Det jeg plejer er at bruge før nævnte blok, og så udgangen for kort tryk kædes på indgangen og udgangen for langt tryk kædes på sluk. Så kan brugeren hvis f. Eks. halvdelen af det lys som er i scenariet er tændt stadig slukke det hele med langt tryk og hvis man vil tænde det sidste er det kort tryk. Så er det ens uanset udgangspunktet. Når dæmpere kører baglæns er det fordi den har tabt synkroniseringen. Modulet husker om den sidst kørte op eller ned. Den nulstiller når den får sluk alt signal (kan ikke lige nu huske om jeg har separat indgang til sluk alt eller om det bare er sluk, jeg er ikke lige ved en pc). Det sker de er forvirrede når man uploader nyt program til controlleren, så start med at lave en sluk alt (hvis denne er kædet på modulet) så er der ren r** at trutte i.
  13. Indgangene til Niveau 1 og 2 forventer en puls, du har forbundet dem til status for scenarie i scenarieblokken. Den status er vist mest til brug i Vieweren. Prøv at bruge funktionsblokken "1.1.02.f. Puls (Tænd / Sluk Alt)"
  14. Version 1.0.1

    9 downloads

    Et meget simpelt modul, der kan køre 3 udgange rundt i 6 stadier (stop 0 til 5) Konkret er dette blevet brugt sammen med modulet til Niko lysdæmper. I en stue ønsker brugeren at kunne dæmpe sine spots, samt vælge hvilke spots der skal være tændt. For at have præcis samme dæmpning på alle spots, kører fasen gennem dæmperen og så over i et 230V udgangsmodul. Spots er forbundet via et 5 leder downlightkabel, og er fordelt på brun, sort og grå, som er ført til henholdsvis udgang 1,2 og 3 i udgangsmodulet. Forbundet: Brugerens tryk: 1. tryk går på kip/touch på lysdæmperblokken 2. tryk går på step frem på cyklusmodulet I programmet er lysdæmperblokkens status udgang forbundet til indgangen for Step 0, så hver gang man tænder lyset/lysdæmperen starter man i step 0. Ønsker man at skifte hvilke spots der er tændt trykkere brugeren på sit tryk nr. 2 indtil de spots man ønsker er tændt. Beskrivelse fra modul: Pr puls på indgangen for Step Tilbage/Frem skiftes de 3 udgange i fast cyklus. Puls på indgang for steps går direkte til tilsvarende. Tæller viser aktuel step i cyklus. Udgange som er tændt i de forskellige steps. 0: 1+2+3 1: 2+3 2: 3 3: 2 4: 1 5: 1+2
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok