Hop til indhold

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12-11-2018 in all areas

  1. Kandersen

    Udskiftning af Transformer?

    Jeg ville prøve det som Bjarne skriver.. 1. Drop dimmeren i første omgang. Smid 230volt direkte på trafoen på primær siden (her kommer stikproppen ind), og se om der kommer lys. 2. Kommer der ikke lys, så er dimmeren udelukket som evt fejlkilde. Og trafoen er udelukkende som fejlkilde, i og med den er ny. Tilbage er pærerne og/eller tilslutningen til dem. 3. Start med at koble en eller to pære på trafoen samtidig, og fortsæt indtil problemet opstår (lyset slukker). Så har du indskrænket problemet til de(n) pære som fik lyset til at slukke. tænder lyset ikke på den første pære, så drop den og tag den næste. Tænder lyset heller ikke der, så drop den og tag den næste.. Sådan bliver du ved, indtil der kommer lys. Hvis der slet ikke kommer lys, så tilbage til trafoen, skift den, ud fra den betragtning, at selvom den er ny, så må den have en eller anden form for fejl. Tjek derefter igen med en pære ad gangen. Bemærk dog minimumbelastning for trafoen. Det er muligt du er nødt til at prøve med flere pærer på een gang. I så fald skal det komme an på kombinationer, om der er lys/ikke lys. Men først - Drop dimmeren!! Den kan virkelig lave ballade i en fejlsøgning, fx hvis den står til 1% men at du ikke kan se lyset faktisk er tænd ved den styrke.. Det er skidt at rive det hele fra hinanden, bare for at finde ud af, at det var dimmeren som var skruet helt ned. (Lært af bitter erfaring).
    1 point
  2. Ja du kan prøve at tilslutte en enkelt spot af gangen. Hvis der er flere udgange er det bare for at lave en nemmere tilslutning mellem trafo og spots. Feks. via sikringer på de enkelte udgange. Hvilken trafo er det? Elektronisk eller jernkerne? Er det en elektronisk skal minimumsbelastningen være opfyldt, ellers blinker lampen nok eller vil ikke tænde hvis du prøver med en enkelt. Har du ikke et multimeter så du kan måle om der kommer spænding på sekundærsiden? Prøv lige det trick med en ny forsyning fra stikprop, dimmerem kan være defekt eller en sikring i den sprunget.
    1 point
  3. Lars1

    Input 24/24 v Input 24/3 v Input 24/30

    Der findes kun input 24/3 og input 24/24 moduler. Et 24/3 input modul trækker 3mA pr. sluttet indgang, mens et 24/24 input modul trækker 30mA pr. sluttet indgang. Det er den eneste forskel på de 2 moduler. Til alm. tryk etc. hvor indgangen ikke er sluttet i normal tilstand, er begge moduler lige gode. Du vil ikke kunne måle en strøm besparelse ved at erstatte et 24/24 modul med et 24/3 modul. Det eneste tilfælde hvor det er et krav at du bruger et 24/24 input modul er i forbindelse med LK's gamle udvendige PIR. De er udgået for flere år siden. De blev strømfødt via input indgangen, og trak ca. 6mA, hvilket er for meget for et 24/3 input modul. For at spare strøm bør man bruge 24/3 input moduler i nedenstående tilfælde. Man kan godt bruge 24/24 input moduler. Det eneste problem vil være at strøm forbruget stiger. Sikkerheds enheder som f.eks. røgsensor, alarm PIR, sabotage kredse etc. som funger ved at indgangen er sluttet ved normal drift. Temp. sensor etc. som funger ved at de sender en bit strøm til input indgangen. Officielt funger de kun på et 24/3 modul, men flere har bekræftiget at de også funger på 24/24 moduler. Men strøm forbruget vil være højre, grundet de ofte sender data.
    1 point
This leaderboard is set to København/GMT+01:00
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok